Хабиб изригна и пожела затварянето на всички нощни клубове в Дагестан

07:23
Хабиб изригна и пожела затварянето на всички нощни клубове в Дагестан

Непобедения шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов никога не е крил, че не харесва това, което се случва днес в Дагестан. Преди няколко месеца той се разгневи на известния рапър Тимур Илдарович, по-известен като Тимати и сподели, че неговите концерти са "шибани" и нямат място в Дагестан. Доста други бойци от този регион подкрепиха Khabib и скочиха на Тимати. Миналата седмица в Дагестан беше застрелян член на Националната гвардия на Русия, след кавга пред нощен клуб. Един от тримата заподозрени за убийството е бившия шампион Шакбан Мачаев.

Според полицията убития член на гвардията успях да нарани Machaev, който бил в стабилно състояние според лекарите. След тази грозна случка шампиона в лека категория Хабиб не издържа и призова да се затворят всички нощни клубове в Дагестан, а на тяхно място да отворят детски центрове, които той лично ще подкрепи: Искам да се обърна към моите сънародници и да ги попитам - Каква полза има обществото от тези нощни клубове ? Напълно подкрепям Елдар Иразиев, които призова да се затворят всички нощни клубове в Дагестан. 

Интересното в цялата тази случка е че заподозряния за убийството Шакбан Мачаев е бивш ученик на бащата на Хабиб, Абдулманап Нурмагомедов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация