Официално: Кубрат Пулев подписа с топ промоутърска агенция

15:24
Официално: Кубрат Пулев подписа с топ промоутърска агенция

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев официално е част от екипа на една от най-големите промоутърски агенции "Топ Ранк".

 

Кобрата е подписал договор с една от най-влиятелните личности в бойните спортове и в частност с бокса - 87-годишния Боб Аръм, а за сделката се похвалиха в социалните мрежи лично от агенцията.

 

ESPN уточнява, че Аръм и "Топ Ранк" ще се грижат за интересите на Пулев съвместно с Epic Sports на Ивайло Гоцев, който организира елиминационния дуел в "Арена Аремец" в София срещу Хюи Фюри. Също така се съобщава, че Кобрата ще участва в основното събитие на галавечер на "Топ Ранк" през март, която ще бъде излъчвана по ESPN в световен мащаб.

 

Боб Аръм е бил мениджър на легендарни бойци като Мохамед Али, Мани Пакяо, Оскар де ла Оя, Шугар Рей Ленърд, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд. На 7 декември пък боксовата библия - списание "Ринг" - постави на 10-о място сред боксьорите в тежка категория Пулев.


Той е официален претендент за титлата на IBF, притежание в момента на Антъни Джошуа, но битка все още не е определена. Първо британецът трябва да защити пояса си на WBO през април 2019-а, след което да се проследят преговорите за евентуален двубой срещу Дионтей Уайлдър (или Тайсън Фюри) и чак тогава ще се мисли за задължителната защита на колана на IBF.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация