Сделка между Манчестър и Арсенал шокира Острова

17:29
Сделка между Манчестър и Арсенал шокира Острова
Вместо в Съндърланд, защитникът на Манчестър Юнайтед Микаел Силвестър е на път да премине в отбора на Арсенал. Малко преди да подпише договор с отбора на Рой Кийн французинът е получил оферта от "артилеристите", пишат английските медии.

Източници близки до Силвестър твърдят, че футболистът е очарован от възможността да играе в отбор ръководен от мениджър като Арсен Венгер. Очаква се Арсенал да плати около 750 хиляди британски паунда за привличането на французина.

Това, което прави сделката толкова интересна, е че Сър Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер никога не са продавали или купували играч по между си от както са мениджъри на Юнайтед и Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MAN_
21.08.2008 10:18

Арсенал финализира трансфера на защитника на Манчестър Юнайтед Микаел Силвестър, информира ”Манчестър Ийвнинг Нюз”. 31-годишният бранител е подписал 2-годишен договор, а сумата по трансфера все още не е обявена. От ръководството на Арсенал вече обявиха официално трансфера на Силвестър, който ще играе с номер 18. „Изкарах голяма част от кариерата си в Манчестър Юнайтед. Завинаги ще помня с радост този период, но дойде време за нова промяна. Арсенал е отбор, който се слави с техничен и качествен футбол и притежава млад отбор, но с много опит. Много се вълнувам за това ново предизвикателство като се надявам да помогна за достигането от Арсенал на нови висоти”, заяви Силвестър.
Това е от официалният сайт на Манчестър.Сами си правете изводи

stenli111
20.08.2008 19:44

Сделка между Фергюсън и Венгер???............идва края на света...

arsen
20.08.2008 17:42

'Французинът е получил оферта от артилеристите'.А дали ще я приеме... дали МанЮ ще се съгласят...има много условности.Но Микаел е добър защитник,стабилен.