Марсело за Кристиано: Нормално е да сме по-слаби без най-добрия в света

17:07
Марсело за Кристиано: Нормално е да сме по-слаби без най-добрия в света


Левият бек на Реал Мадрид Марсело призна, че Кристиано Роналдо липсва на него и на отбора. Португалецът напусна тима през лятото, за да се присъедини към Ювентус.


“Кристиано ми е бивш съотборник и също така приятел. Ясно е, че ако най-добрият футболист в света напусне отбора ти, той ще ти липсва. Всеки един тим би искал да има Кристиано. Играчите идват и си отиват, но Реал винаги ще е Реал и ще има най-добрите футболисти на всяка една позиция. Ние трябва да допринесем за това историята на клуба да е още по-богата.


“Изглежда ми нормално, че спечелихме четири Шампионски лиги за пет години, но не е. Има много големи отбори, които имат “само” една, две или нито една. Малко забравихме колко е трудно да я спечелиш. Изградихме един много силен тим и това, че сме заедно толкова време е едно от ключовите неща за спечеленото от нас. Това не прави спечелването на ШЛ по-лесно, но е по-малко трудно. Винаги съм правил всичко възможно да продължа да бъда в Реал. Не може да се прави оценка на един сезон през септември. Това е лудост. През февруари всичко започва да придобива форма. В момента продължаваме да играем във всички състезания. Сега ни предстои Световното клубно първенство, което трябва да спечелим”, заяви Марсело пред Club del Deportista.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация