Солскяер пристигна за първа тренировка с Юнайтед

11:29
Солскяер пристигна за първа тренировка с Юнайтед

Бившият норвежки национал Оле Гунар Солскяер пристигна на базата в Карингтън за първата си тренировъчна сесия с Манчестър Юнайтед, след като бе обявен за временен мениджър на ,,червените дяволи“ до края на сезона. Солскяер, който води норвежкия Мьолде за последно, замени на поста уволнения Жозе Моуриньо, който напусна ,,Олд Трафорд“ след най-слабия старт на тима в ерата на Висшата лига.

45-годишният бивш футболист на Юнайтед Солскяер ще проведе първата си пресконференция в петък преди предстоящия двубой с новака Кардиф в събота. Норвежецът поема клуба, който заема шестата позиция във временното класиране на Премиър лийг с актив от 26 точки от 17 изиграни срещи – на 19 от лидера Ливърпул и на 11 от топ 4.

,, Манчестър Юнайтед е в моето сърце и е чудесно, че се завръщам тук на тази позиция“, заяви Солскяер, който отбеляза победното попадение срещу Байерн Мюнхен във финала на Шампионската лига през 1999 година. ,,Нямам търпение да работя с безкрайно талантливия състав, с който разполагаме, щаба и всички останали в клуба“, допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация