Официално: Интер изхвърли Наинголан от състава си

16:02
Официално: Интер изхвърли Наинголан от състава си

Италианският гранд Интер съобщи, че Раджа Наинголан ще бъде с прекратени състезателни права за неопределен срок от време. Поводът за решението на клуба са “дисциплинарни причини”.


Corriere dello Sport и Gazzetta dello Sport съобщава, че полузащитникът е закъснял за днешната сутрешна тренировка след вчерашния мач с Киево. Халфът все пак провел своята възстановителна тренировка.
През седмицата Наинголан разкри, че са били задигнати 150 хил. евро от сметката му. Впоследствие се е разбрало, че парите не са откраднати, а белгиецът е проиграл сумата в казино в Монте Карло през месец август. Това не е първият случай, в който Наинголан нарушава дисциплината на клуба си. Преди година Нинджата публикува видео покрай коледните и новогодишни празници, в което показва как пие алкохол и пуши цигари.

 

През лятото Интер привлече Наинголан от състава на Рома за 38 млн. евро, като в обратна посока пое големият талант Николо Дзаниоло. До момента обаче белгийският полузащитник меко казано не оправдава голямото доверие, което клубът му гласува. Наинголан бе измъчван и от редица контузии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация