Супер 7: Акцентите в кръг 37

14:08
Супер 7: Акцентите в кръг 37

В последния кръг на Супер 7 за 2018 г. са включени няколко изключително любопитни двубоя. Най-осезаемо е присъствието на срещи от Висшата лига - 4, Серия А е с два, шотландската Премиършип ни предлага най-голямото дерби в страната - Рейнджърс - Селтик. Резервният осми мач е между тимовете на Сентрал Коуст Маринърс и Пърт Глори.

Тиражът се открива с мача на лидера в Серия А Ювентус срещу намиращия се в отлична форма тим на Сампдория. Юве показа колебания в последната си среща с Аталанта, но все още остава убедително на първото място и ще иска още в събота да увеличи преднината пред преследвачите си. Сампдория обаче може да се окаже костелив орех, особено с наличието на топ нападателя си Фабио Куалярела, който не спира да бележи в противниковите врати.

Безспорно гвоздеят на програмата е срещата между Ливърпул и Арсенал. Атмосферата на "Анфийлд" отдавна не е била толкова празнична, като мърсисайдци усещат, че това е сезонът, който след толкова години чакане, може да им донесе титлата. Съставът на Клоп е отлично балансиран и жъне победа след победа. Арсенал от своя страна понамали темпото и е в серия от неубедителни резултати, но място в топ 4 все още е реалност.

Манчестър Сити изпитва сериозни трудности в последните дни. "Гражданите" записаха две поредни загуби и паднаха до третото място в класирането. Букмейкърите вече не определят тимът на Гуардиола като фаворит номер 1 за титлата, а при нова издънка срещу Саутхямптън шансовете за дублиране на трофея на Висшата лига съвсем ще намалеят.

В друг двубой от тиража прероденият Манчестър Юнайтед ще се опита да постигне нова зрелищна победа под ръководството на новия си мениджър Солскяер. Съперник на "червените дяволи" ще е коравият тим на АФК Борнемут.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 37

ПРАВИЛА И НАГРАДИ

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация