Клоп: Не е важно с колко водиш през декември

11:53
Клоп: Не е важно с колко водиш през декември

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли твърденията, че тимът му се доближава все повече до титлата във Висшата лига след разгромната победа над Арсенал с 5:1 вчера. Червените се възползваха от грешката на Тотнъм срещу Уулвс и поведоха с девет точки на върха на класирането.

"Няма никакво значение с колко точки водиш през декември, дори в края на декември. В нашия случай утре преднината ни вече ще бъде седем точки, а след като играем срещу Манчестър Сити може да стане четири. Възможно е. В момента ние участваме в маратон. Хората около нас се вълнуват и са сигурни, че ще спечелим, но ние просто трябва да тичаме. Опитваме се да правим това по най-добрия възможен начин", коментира Клоп след успеха над Арсенал.

Германският специалист призна, че е очарован от жеста на Мохамед Салах, който отстъпи изпълнението на дузпа през второто полувреме на Роберто Фирмино, за да може бразилецът да оформи своя хеттрик.

"Първоначално не бях много доволен, защото на тренировки Боби не е особено прецизен при изпълнение на дузпи, но днес бе неговият ден и всичко бе ОК. Проработи и това бе едно от най-хубавите неща, които съм виждал в живота си. Не познавам много играчи, които биха го направили. Това е жестът на сезона", каза треньорът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация