Супер 7: Акцентите в кръг 38

14:13
Супер 7: Акцентите в кръг 38

В първия за 2019-а кръг на Супер 7 присъствието на срещи от Острова е широко застъпено. Мачовете на португалските грандове Бенфика и Порто допълват основната седмица, а за резервен мач е избран гостуването на Реал Мадрид на Виляреал.

Кръгът се открива от лондонското дерби между Арсенал и Фулъм. "Артилеристите" претърпяха много тежко поражение от лидера Ливърпул в последния кръг и ще искат по най-бързия възможен начин да се реваншират пред феновете си. Фулъм от своя страна показва съживяване под ръководството на новия си мениджър Раниери и няма да е изненада, ако успее да измъкне нещо от "Емирейтс".

Дерби на върха ни предлагат тимовете на Крусейдърс и Балимена Юнайтед в Северна Ирландия. Хората на Стивън Бакстър са само на пет точки зад лидера Юнайтед и предстоящият двубой е отлична възможност да скъсят преднината на опонента си.

Гвоздеят на програмата безспорно е дербито между Манчестър Сити и Ливърпул. Мнозина определят мача като малък финал в спора за първото място. Гуардиола отлично осъзнава, че шансовете за дублиране на титлата ще се изпарят, ако футболистите му допуснат нова грешка в натоварената коледно-новогодишна програма и то срещу хората на Клоп, които са безапелационни в настоящата кампания. Едно е сигурно - зрелището на "Етихад" е гарантирано, а крайният изход - изключително труден за прогнозиране.  

Кръгът затварят водачите в Примейра лига Порто, които имат наглед лесно гостуване на опашкаря Деспортиво Авеш. Възпитаниците на Серджио Консейсао все пак трябва да имат едно наум, тъй като последната им визита на "Клубе Деспортиво де Авеш" приключи при резултат 1:1.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 38 - http://www.winner.bg/super7

ПРАВИЛА И НАГРАДИ - http://www.winner.bg/static/za_igrata

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация