Една легенда се завръща на \"Джузепе Меаца\"

15:39
Една легенда се завръща на \"Джузепе Меаца\"
Италианският гранд Милан е успял в опитите си да върне Андрий Шевченко на "ботуша" и украинецът ще се присъедини към "росонерите" в близките дни, съобщава "Гадзета дело спорт".

Постигнато е съгласие между двете ръководства, според което нападателят ще бъде преотстъпен под наем в италианския тим до края на сезона. Високата заплата на украинския капитан ще бъде поета от Милан, а след края на сезона ще бъде възможно да се проведат преговори и за евентуален трансфер.

Нападателят се представи разочароващо на Острова, като взимаше много рядко участие в срещите на Челси за 2-годишния си престой на "Стамфорд Бридж". Украинецът има отбелязани 173 гола с червено-черната фланелка, докато за Челси той е вкарал едва 9 попадения.

Андрий Шевченко е един от легендарните футболисти на седемкратните европейски шампиони Милан, а публиката на "росонерите" винаги е демонстрирала безрезервните си симпатии към него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drakona_DMX
21.08.2008 20:41

Любимият ми футболист се завраща в любимия ми отбор Милан. Отново Милан ще мачкат наред. Успех на Шева.

Frankie_Lampard
20.08.2008 23:20

На Шевченко ще му трябва малко време , докато свикне в Милан , но съм сигурен , че ще покаже целия си талант и класа които има и ще бъде изключително полезен за състава на Милан

caifel
20.08.2008 21:13

Шева беше любимец на Милано дано му провърви,макар 4е не даде много на Челси той е от класа.Късмет