В ЦСКА се захващат сериозно със зимната селекция

09:34
В ЦСКА се захващат сериозно със зимната селекция

Ръководството на ЦСКА София ще има среща днес за обсъждане на плановете за селекция. В столицата вече пристигнаха треньорът Нестор Ел Маестро и консултантът Люпко Петрович. Силните фигури в клуба ще коментират евентуални попълнения, както и списък с напускащи играчи.

За селекцията са предложени играчи както от треньора Ел Маестро, така и от главния мениджър Стойчо Стоилов. Част от ненужните на този етап футболисти може да бъдат преотстъпени, информира "Тема Спорт".
 
Това се отнася в най-голяма степен за десния бек Стойчо Атанасов и лявото крило Александър Георгиев, към които интерес има от страна на Арда и Септември София. В тима от столицата през пролетта ще играе бранителя Александър Дюлгеров, който разтрогна с ЦСКА.

Привлечените нови играчи ще бъдат не повече от трима. Трансфер на звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев вече не стои на дневен ред.

ЦСКА започва подготовка утре, 9 януари, на базата в Панчарево, където ще се готви до 13 януари. Много малко вероятно е да се появи нов футболист на старта на подготовката. Преди година на първото занимание се появиха трима - Жеферсон, Алберт и Бланко, от които само Жеферсон остана и досега. Той обаче може да закъснее след прекараната ваканция в Бразилия.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация