Интер готви двоен трансферен удар по Реал с Иско и Модрич

20:26
Интер готви двоен трансферен удар по Реал с Иско и Модрич

Италианският гранд Интер подготвя двоен трансферен удар с привличането на Тони Кроос и Лука Модрич, твърдят в един глас "Гадзета дело спорт" и "Кориере дело спорт". През изминалото лято хърватинът бе свързван упорито с преминаване при нерадзурите, където играят съотборниците му от националния отбор Шиме Върсалко, Марцело Брозович и Иван Перишич. Макар това да не се случи, контактите между антуража на Модрич и ръководството на Интер не стихват.

По последни информации носителят на "Златната топка" за 2018 г. е отказал предложението на Реал М за нов договор. Кралският клуб е предложил 12 млн. евро на сезон на хърватина, който е готов да намали годишното си възнаграждение, за да акостира в Милано.

От Интер са сменили стратегията си за ангажирането на Лука. От ръководството са поели курс към дипломатически преговори с президента на Белия балет Флорентино Перес, като целта е в крайна сметка строителният предприемач да пусне звездата си срещу приемлива сума. От Интер са възприели тактиката на Ювентус, с която торинци през лятото уредиха Кристиано Роналдо. Първоначалният опит на нерадзурите да действат чрез футболиста, който да скъса договора си с Реал, не дадоха резултат. Към списъка с желани футболисти на "Джузепе Меаца" е и Тони Кроос. С германския национал и Модрич Интер би разрешил кардинално дългогодишните си проблеми в средата на терена.

В същото време капитанът на нерадзурите Мауро Икарди все още не може да се разбере за нов договор. Съпругата и агент на аржентинеца Уанда Нара продължава да упорства нападателят да получава по 9 млн. евро на сезон. Интерес към Икарди има от страна на Реал М, който е готов да плати откупната клауза на Икарди от 110 млн. евро през летния трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация