Новите в ЦСКА \"тренират\" в дискотека

16:50
Новите в ЦСКА \"тренират\" в дискотека
Веднага след завръщането си на българска земя след контролната среща с гръцкия ПАОК, някои от новите попълнения в родния ЦСКА започнаха "тренировки".

Става дума за новопривлечените Менсур Куртиси и Саша Болер, които проведоха възстановителна тренировка във вторник вечерта, но не в "Борисовата градина", а в дискотека "Плаза" в Студентски град.  Чужденците спокойно отпивали от малцовите питиета придружени със сериозно количество "RED BULL" и се наслаждавали на нашенските фолк ритми.

Роденият на 25 март 1986 година македонец Менсур Куртиси, споделил пред компанията, че все още има неоправени документи около преминаването му при "армейците" и очаква с нетърпение официалния си дебют.
Юношата на Рапид Виена и бивш играч на австрийския Пандорф не криел задоволството си, че ще стане част от българския шампион с надеждата да спечели много трофеи при "червените".



Юношата на Щутгарт Саша Болер не бил толкова разговорлив, след като определено вниманието му било насочено към нежната половина в дискотеката и звучащите маанета. Явно легионерите са подхванали от рано българския начин на работа в родните клубове и не смятат да отстъпват на нашите "звезди" в нито едно отношение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
02.09.2008 17:44

Когато този начин на тренировки дава резултати, ( шампион с 16т. преднина - сезон 2007-2008г. ) не трябва нищо да се променя!

femili5
20.08.2008 23:22

Браво на децата.Има материал в тях,както казва стратега.Живи шампиони!