Джибрил Сисе се върна в Англия

18:37
Джибрил Сисе се върна в Англия
Нападателят на френския Олимпик Марсилия Джибрил Сисе премина в Съндърланд под наем за един сезон, съобщават медиите на Острова. Бившият футболист на Ливърпул вкара 16 гола в 35 мача през миналата година и ще бъде от голяма полза на Рой Кийн във Висшата лига на Англия.

"Беше постигнато принципно споразумение между ръководствата на Олимпик Марсилия и Съндърланд Джибрил Сисе да премине в английския отбор за следващия сезон. Остават само някои малки подробности за уточняване, но официално може да се потвърди, че има договор", се казва в официално изявление на отбора от Лига 1.

Преминаването на Сисе в Съндърланд може да се определи и като сбъдната мечта. Нападателят не веднъж е показвал желанието си за завръщане във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grosseto
21.08.2008 15:04

Frankie_Lampard...и аз мисля като теб,че котките ще са едни от най силните във висшата лига,но 1-но не съм съгласен с теб.Още е рано да се говори за УЕФА,поне още 2-3 сезона и чак тогава в ЕВРОПА

Frankie_Lampard
20.08.2008 23:25

Еми Съндърланд този сезон , ще бъде един от отборите , които ще атакуват УЕФА (лчно мое мнение) , защото те събраха и направиха перфектен състав.