Юнайтед и Тотнъм се надцакват за звезда на ПСВ

16:33
Юнайтед и Тотнъм се надцакват за звезда на ПСВ

Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес интерес към крилото на ПСВ Айндховен Стивън Бергвайн, пише британският таблоид "Сън", а скаути на тима са били през уикенда на трибуните, за да наблюдават изявите му срещу Емен. Бергвин прекъсна серията си от пет поредни срещи с гол, но подаде асистенция за попадението в края, с което ПСВ спечели.


В битката за подписа на играча се очаква да се включи активно и Тотнъм, който е поставен в изключително тежка ситуация. Голяма част от звездите на "шпорите" получиха травми и са аут за различни периоди от време, като вчера стана ясно към лазарета се присъедини и Деле Али. 


По-рано контузии получиха Хари Кейн и Лукас Моура, а Сон-Хюн Мин е с националния си отбор на Купата на Азия.


21-годишният Бергвайн се превърна в истинска сензация в холандската Ередивизи, записвайки 10 гола и 9 асистенции срещу името си от началото на сезона и е един от основните фактори за силното представяне и първото място на своя тим в шампионата. Фланговият футболист има и два записани мача за националния отбор на страната си. От ПСВ искат около 25 милиона лири за Бергвайн, а интерес към играча проявява също така и Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация