Обертан се разбра с новото ръководство и остава в Левски поне до края на сезона

14:52
Обертан се разбра с новото ръководство и остава в Левски поне до края на сезона

Новото ръководство на Левски няма намерение да търси нов отбор на Габриел Обертан, съобщи Дарик радио. Френският ас на сините трябва да се превърне в ключова фигура в състава на Георги Дерменджиев през пролетния полусезон. 

Вчера треньорът и изпълнителният директор Павел Колев са провели разговор с бившия играч на Манчестър Юнайтед. футболистите е гарантирал, че се чувства чудесно на стадион "Георги Аспарухов", както и в София. Играчът е заявил пред Колев, че ще направи всичко възможно да оправдае големите очаквания, които всички имат към него. 

Обертан беше твърд титуляр при предишните треньори на Левски, но понякога търпеше критики за играта си. В последно време основна тема бе новият договор на футболиста и голямата му заплата. Той преподписа с клуба през октомври, а се твърди, че месечното му възнаграждение е в размер на 45 хиляди евро. 

Трансфер на Обертан все пак е възможен, но само при силна оферта за клуба и футболиста. На практика към този момент Левски не търси продажба на своята звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация