Неймар под въпрос за първия мач с Ман Юнайтед

15:08
Неймар под въпрос за първия мач с Ман Юнайтед

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар може да пропусне първия осминафинал на тима срещу Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, след като получи травма на стъпалото в двубоя със Страсбург за Купата на Франция. Нападателят изкълчи глезена си през второто полувреме и напусна терена със сълзи на очите, преди да се насочи към съблекалнята.

Френският шампион се изправя срещу ,,червените дяволи“ в първи осминафинален сблъсък в най-престижната европейска клубна надпревара на 12 февруари, като Неймар пропусна миналогодишния двубой в тази фаза на турнира срещу Реал Мадрид поради навехнат десен глезен и фрактура на метатарзалната кост. Той попадна в лазарета на парижани до края на сезона, като се завърна в игра навреме за Световното първенство в Русия.

,,Първоначалните прегледи показаха възобновяване на предишна травма на петата метатарзална кост на десния крак“, обявиха ПСЖ на официалния си сайт. ,,Лечението на контузията зависи от това как се развие ситуацията в следващите няколко дни. Към момента всичко е възможно“, завършиха в изявлението си от клуба. ПСЖ приема у дома Рен в следващия кръг в Лига 1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация