\"Добрата\" Англия с щастливо равенство

10:09
\"Добрата\" Англия с щастливо равенство
Отборът на Англия изиграя своя първи мач след подновяването на футболния сезон в Европа, като за свой съперник имаше отбора на Чехия.

Контролната среща се игра на стадион "Уембли" в Лондон, а Джон Тери изведе своите съотборници с капитанската лента, след като Фабио Капело бе направил своя избор няколко дена по-рано заявявайки, че колкото и да е правилен той е бил изключително труден.

Самата среща премина като цяло под диктовката на гостите, които не се притесняваха да контролират топката и да създават голови атаки. Именно при една такава в 22-та минута Милан Барош се озова на удобна стрелкова позиция, а ударът му се превърна в гол. Въпреки, че попадението бе записано на негово име остана съмнение за автогол на Ашли Коул, тъй като топката рикошира в него преди да навести мрежата на вратаря Дейвид Джеймс.

Голямата звезда на английския футбол Дейвид Бекъм направи онова, което най-добре умее в 45-та минута, а именно да центрира по един брилянтен начин към Уес Браун и последният изравни - 1:1.

Радостта на домакините не трая много, като само 3 минути след подновяването на играта чехите отново ликуваха. При една контраатака Марек Янкуловски нямаше какво да направи освен да отбележи за втори път в мрежата на англичаните и да изведе отново своя отбор напред.

Продължението, което бе дадено от рефера донесе и равенството в мача. Джо Коул се оказа най-съобразителен при възникналото меле и отбеляза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
21.08.2008 16:28

Епа и Стюарт Даунинг влезе.Също типично крило.

brickbat
21.08.2008 10:31

англичаните не показаха никак добра игра и накрая можеха дори да загубят. Според мен Капело беше избрал лоша селекция. Нямаше нито едно чисто крило - Лампард е плеймеикър, Бекъм също нищо че играе от дясно, Джерард го използват навсякъде но за мен той е от типа играчи който имат за цел да рушат играта както е Гатузо, Макелеле, Есиен, Карик и т.н. Гарет Бари също е дефанзивен халф. Нямаше острота в играта им единствено Джо Коул след като влезе направи играта на Англия с една идея по креативна. Решението на Капело да Пусне Хески бе слабо - той е вече много стар и бавен, Уудгейт същи ми се вижда несигурен и неуверен. Отделно играчи като Лампард, Джерард, Ашли Коул не впечатлиха с изявите си.