Левски отново си връща Живко Миланов

11:59
Левски отново си връща Живко Миланов

Левски София може да удари джакпот и да си върне още един опитен играч. В Кипър обявиха, че АПОЕЛ прави всичко възможно, за да се раздели с Живко Миланов. Защитникът не попадал в сметките на треньора Паоло Трамецани, който рядко му гласува доверие. Причината за това е, че бившият национал дълго време лекува травма. Той има договор с кипърците до края на първенството, но те искат да го разкарат още сега.

Според запознати Миланов, който на "Герена" бе известен и като Джеки Чан, не бил съгласен на този вариант. Най-вече заради солидната си заплата и заплахата, че може да остане без отбор до лятото. От Левски обаче са готови веднага да му подадат ръка. Така ще бъде решен проблем с още един пост - дясната зона в защитата. Милош Цветкович все още не е приел офертата за нов договор, а и в последно време се представя доста колебливо. Алтернативата му е Ивайло Найденов, който по принцип е халф.

Иначе от Левски се бяха насочили към Иван Бандаловски, който е юноша на клуба, но до този момент на няколко пъти отхвърли предложения от "Герена". Освен това феновете не го искат, защото игра за ЦСКА, а и поддържа отлични отношения с тарторите в Сектор Г.

За Миланов пък това ще бъде евентуално второ завръщане в Левски. Той вече посети сините в Агия Напа, за да се види с тях. Защитникът има и родствена връзка с един от играчите - Николай Михайлов му е шурей.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация