Опашкар наказа Интер на "Сан Сиро" (видео)

21:00
Опашкар наказа Интер на "Сан Сиро" (видео)

Интер записа поредната си издънка. Миланският гранд загуби с 0:1 от Болоня като домакин в среща от 22-я кръг на Серия А. Попадението за гостите реализира Федерико Сантандер в 33-ата минута. "Нерадзурите" се намират в криза, която започна с равенство 0:0 срещу Сасуоло, загуба с 0:1 от Торино и отпадане от турнира за Купата на Италия от Лацио след изпълнение на дузпи. В същото време Болоня е с нов треньор. Дебют начело на тима направи Синиша Михайлович, който замени Филипо Индзаги.


В 8-ата минута на двубоя Самир Ханданович трябваше да показва за пореден път през сезона добрия си рефлекс. Словенецът успя да блокира много силен удар на Ерик Пулгар. В 13-ата минута Федерико Сантандер засече центриране на Мичел Дийкс, но не успя да намери очертанията на вратата. В 20-ата минута Антонио Кандрева центрира точно на главата на Иван Перишич, но хърватинът стреля в аут. 


В 28-ата минута футболистите на Болоня организираха прекрасна контраатака, завършила с добро разиграване в наказателното поле, при което Сантандер стреля, а Ханданович с уникален плонж парира удара. В 33-ата минута Федерико Сантандер изведе Болоня напред в резултата. Парагвайският нападател се възползва от добро центриране на Ерик Пулгар от ъглов удар, при което надскочи Стефан де Фрай. 


Две минути по-късно Интер отговори със скоростна атака по левия фланг, при която Далберт слезе до аутлинията и извади топката към свободния Матиас Весино, който стреля високо над вратата. В 43-ата минута Мауро Икарди пропиля златен шанс за Интер да се върне в мача. Аржентинецът поведе топката пред себе си твърде дълго и тя бе уловена от Лукаш Скорупски. В 51-ата минута Скорупски улови мощен удар на Наинголан. 


В 66-ата минута Лаутаро Мартинес пропиля златен шанс за гол, оставен на метри от голлинията. Аржентинецът не успя да насочи удара си с глава в очертанията на вратата. В 75-ата минута Весино не насочи добре удара си с глава и не застраши вратата на Скорупски. Отчаянието на Спалети си пролича с включването в игра на Андреа Ранокия, който застана на върха на атаката с Мауро Икарди. В 87-ата минута именно Ранокия бе близо до изравнителния гол, но Скорупски се намеси блестящо. 


ИНТЕР - БОЛОНЯ 0:1


0:1 Сантандер (33)


ИНТЕР: Ханданович, Седрик, Де Фрай, Шкриняр, Далберт, Весино, Брозович, Кандрева, Нанголан, Перишич, Икарди


БОЛОНЯ: Скорупски, Мбайе, Еванджелиста, Дийкс, Ларанджейра, Поли, Пулгар, Сориано, Паласио, Сантандер, Орсолини

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация