"ПСЖ е фаворит в сблъсъка с Юнайтед"

12:16
"ПСЖ е фаворит в сблъсъка с Юнайтед"

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку призна, че той и съотборниците му се представят много по-добре под ръководството на Оле Гунар Солскяер, но това все още не означава, че "червените дяволи" са фаворит срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Юнайтед приема шампиона на Франция идния вторник в първи мач от осминафиналите на турнира.


"За мен ПСЖ е фаворит, но ни ще бъде подготвени добре за този мач и може да ги изненадаме. Знаем, че излизаме срещу един много добър състав, който за мен е основен претендент да спечели турнира. Когато видите какви играчи има в отбора им и с колко добър треньор разполагат, разбирате, че ни очаква много труден мач", каза Лукаку пред френския Канал+.

 

Белгиецът разкри още, че атмосферата в съблекалнята е много по-добра след раздялата с Жозе Моуриньо през декември.


"От раздялата с Моуриньо настроението се промени, доста по-положително е. По време на мачовете се виждат усмивките на играчите и всичко се получава много добре за нас, така че трябва да продължим по същия начин. Печелим от това. Най-голяма е промяната у Погба, който не сваля усмивката от лицето си дори по време на тренировка. Всички в отбора имаме желание да се докажем пред треньора и да спечелим доверието му. Знаем с какви възможности разполага всеки от нас и как може да играе, но не забравяме, че ние сме преди всичко отбор", каза още Лукаку.


Преди домакинството на ПСЖ, Манчестър Юнайтед гостува на Фулъм в мач от Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация