Клоп предупреди играчите си

15:50
Клоп предупреди играчите си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди отбора си, че го чакат още по-сериозни изпитания, в сравнение с предишните два мача. След равенствата с Лестър и Уест Хям, тимът на Ливърпул остава лидер в Премиършип, но сега изпреварва Манчестър Сити само с три точки.

Клоп не зачерква от битката за титлата и Тотнъм, който е на пет точки от мърсисайдския тим. По тази причина германецът призова отбора да се готви за следващите предизвикателства.

"Ако искаш да бъдеш на върха в края на сезона, трябва да се справяш с много по-тежки ситуации. В продължение на пет, шест, седем седмици говорихме за надпревара само между два отбора, но сега и Тотнъм е много близо. За мен те 100% са в съревнованието. Виждам вашите лица и вие ни съчувствате, но всичко е нормално. Точка на терена на Уест Хям е нормален резултат, за нас това не стана сюрприз. Ако искаш да претендираш за големи цели, трябва да си подготвен за тежките битки. Сезонът е дълъг, досега сме загубили само един мач. Нещата се развиват добре, просто това е един тежък момент. Милнър има здравословни проблеми, Ван Дайк отсъства три-четири дни и загуби четири килограма. Дали можем да играем по-добре? 100 процента. Мачовете обаче са сложни. Не се жалвам по този повод, той просто е факт. Това не е оправдание. Можехме да играем и по-добре. Милнър се върна в строя, но не тренира. Подготовката му за този мач бе далеко от идеалната, но все пак спечелихме точка", заяви Клоп, цитиран от The Guardian.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация