Тотнъм и Манчестър Юнайтед отново на нож

11:14
Тотнъм и Манчестър Юнайтед отново на нож
Димитър Бербатов рискува да си навлече гнева не само на клубното ръководство на настоящия си отбор Тотнъм, но и на привържениците на лондончани, след като бе уловен да дава автограф върху фланелка на Манчестър Юнайтед.

27-годишният футболист отдавна се явява ябълката на раздора между отборите на Сър Алекс и Хуанде Рамос, а това му действие е на път да усложни за пореден път кризисната ситуация, която не стихва вече месеци.

Самият играч не скри, че има огромното желание да премине в шампиона на Англия, тъй като амбициите му са да играе отново в Шампионската Лига. За последно той взе участие в най-комерсиалния европейски турнир с бившия си тим от Германия Байер Леверкузен, където стигна до финал загубен нещастно от Реал Мадрид.

Снимките, които доказват обвиненията срещу българина са публикувани в английския таблоид "TheSun". Те са направени при заминаването на нашия национален отбор за приятелския мач с Босна и Херциговина, в който именно нападателя на "шпорите" отбеляза двете попадения за успеха с 2:1.

Очаква се лондончани да обвинят отново мениджъра на "червените дяволи", че стои зад всичко това, предвид намеренията му да се сдобие на всяка цена с талантливия благоевградчанин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
22.08.2008 00:32

Той в ЦСКА ще се върне ама само не го пращайте при тъпите Евреи дет са обратно на целия свят!

pacoe
21.08.2008 14:00

Момчета научете се да пишете без правописни грешки.............

opusadio
21.08.2008 11:29

Оставете момчето да се радва на славата бе деба.Кво толкова!!!Едва ли му е и за пръв път.И без тва е на 27 год остават му към 3 год стойностен футбол да отиде в някой голям клуб а не след тотнъм веднага във некъв израелски отбор....