Официално: Любослав Пенев се завърна начело на ЦСКА

14:19
Официално: Любослав Пенев се завърна начело на ЦСКА

Легендарният Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА София. Договорът му с клуба е за година и половина. Той заменя на поста Нестор Ел Маестро.

Пенев беше представен от изпълнителния директор Пламен Марков на пресконференция на "Армията", която проследихте на живо в официалната ни фейсбук страница.

В неговия щаб влизат трима нови треньори - Добромир Митов, Даниел Моралес и Пабло Караско Гомес, а с първия тим работата си ще продължат Ивайло Петров, Томас Нойберт и Кирил Динчев.

"Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата. Искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА - целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразяват с него. Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой на сила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре - трябва да дава всичко от себе си за отбора. Фланелката на "Армията" тежи много, публиката е взискателна", заяви новият старши треньор при представянето си.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация