Неделев: Оставам в Ботев до края на сезона, после ще видим

17:09
Неделев: Оставам в Ботев до края на сезона, после ще видим

Тодор Неделев получи наградата си за футболист №1 на месец декември в традиционната анкета на пресклуб "България". Националът на България печели категорично отличието с 20 гласа, а единственият друг, който също получава вот е нападателят на Славия Илиян Мицански. Неделев заяви пред медиите, че вероятно ще остане в Ботев Пловдив до края на сезона и след това ще обмисли предложения от чужбина.

"Има някакви обаждания, но нищо конкретно не е стигало до мен. Доколкото знам и в клуба не е получавана оферта за мен и мисля, че ще остана в Ботев до лятото. Имало е оферти от ЦСКА и Лудогорец, но през миналото лято. Сега никой не ме е търсил от двата клуба. Обичам Ботев и на този етап не бих го сменил с друг български отбор", заяви Неделев.

"Ако имам оферта от западноевропейски отбор, който е назад в класирането, бих предпочел да отида във Фенербахче. Турското първенство не е като Италия и Германия, но самият клуб със своята история е много по-голям от средните и по-слаби отбори в тези страни. Иначе и аз като Десподов харесвам италианското първенство и ако имам оферта, бих приел. Дано през лятото да имам", добави крилото на "канарчетата".

На въпрос какво очаква от новия квалификационен цикъл с националния отбор, който започва в края на март с домакинство на Черна гора (22.03) и гостуване на Косово (25.03) Неделев отговори: "Доста тежка група със силни отбори. Ние обаче доказахме, че можем да играем добре срещу силните отбори и се надявам да започнем с две победи. Ще направим всичко възможно да се класираме на Европейското", завърши звездата на Ботев Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация