Новите в Левски: Трябват по-малко думи и повече дела

15:58
Новите в Левски: Трябват по-малко думи и повече дела

Трите нови попълнения на Левски София Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов бяха официално представени заедно с треньора Георги Дерменджиев. Играчите се обединиха около мнението, че не трябва да се изхвърлят с гръмки изказвания, а да работят упорито всеки ден и с делата си на терена да върнат обратно “синята” публика.

“Нормално е да има високи цели, когато си в Левски, но ние трябва да заложим на повече работа, а не толкова на приказките. Отборът е добър: Кабрал, Паулиньо, Тиам, Нуно Рейш, Цветкович, Яблонски са все качествени играчи. Смятам, че идват добри дни”, заяви Божинов пред медиите.

“Не съм тук да се харесвам на някого, а да си върша работата. Разликата с първия ми престой на “Герена” е огромна, но ние трябва да бъдем реалисти. Не казвам, че сме се отказали. Разликата с Лудогорец е голяма и трябва да играем мач за мач, да трупаме победи и, ако можем, постепенно да скъсяваме дистанцията. Нека първо опитаме да върнем хората по трибуните с добра игра. След това предстоят директни двубои и ще видим”, добави Живко Миланов.

“Моето желание още от първия път, когато разбрах, че Левски ме иска беше да дойда тук. Причината за забавянето на трансфера ми не бе в мен. От моя страна не е имало извиване на ръце. Това, което Кирил Вангелов е казал пред медиите, че искам огромна заплата, за да дойда не е вярно. Чувствам се добре в отбора и се надявам да постигнем успехи”, заключи Мартин Райнов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари