Спас Русев призова за вдигане на паметник на Тодор Батков

12:07
Спас Русев призова за вдигане на паметник на Тодор Батков

Собственикът на Левски София Спас Русев се изказа повече от ласкаво за предшественика си Тодор Батков. Според него адвокатът заслужава да му бъде издигнат паметник на стадион "Георги Аспарухов" след всичко, което направи за сините докато бе начело на клуба.

"На Тодор Батков би трябвало да му направят паметник на стадиона. Той инвестира повече от 50 милиона в клуба, разби си бизнеса, здравето, направи какво ли не, а накрая бе освиркван и обиждан", сподели Русев в предаването "Домът на футбола".

Батков бе собственик на Левски от 2004 до 2015 година. Под негово ръководство сините постигнаха най-големите успехи в новата си история. Със Станимир Стоилов начело отборът игра 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА, а след това стана първият български клуб, участвал в групите на Шампионската лига. Той предаде властта на “Герена” на Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов, а след това през 2016 година акциите на “сините” бяха придобити от Спас Русев.

Сега се  готви нова смяна на собствеността, като това се очаква да стане на Общото събрание на 6 март, когато Спас Русев ще прехвърли акциите си на Васил Божков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
14.02.2019 01:22

И в момента в който я изгигнат да му сложат едно дилдо на мястото на мустака...