Тухел: Това беше само първото полувреме

12:14
Тухел: Това беше само първото полувреме

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел изрази задоволство от представянето на неговите избраници при победата над Манчестър Юнайтед с 2:0 като гости в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига.

"Работихме здраво и затваряхме пространствата, когато топката не беше в нас. Играчите бяха готови да правят пробиви, имахме нужната агресивност, но също така бяхме спокойни, когато притежавахме топката. Нашите халфове определяха темпото на мача. През първата част губехме топката твърде лесно, но след почивката поехме контрола напълно. Точно затова спечелихме. Но това е само полувремето и ни предстои втори мач. Както ние спечелихме тук, те могат да спечелят в Париж. 2:0 е добър резултат, но ние трябва да играем по същия начин на реванша", коментира Тухел след срещата. 

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр допусна първа загуба в 12-ия си мач начело на отбора. Норвежецът призна превъзходството на съперника, но запази надежда за реванша.

"В нашия отбор винаги отговаряме на предизвикателствата. В този турнир всички са силни, но когато отидем в Париж, ще направим, каквото е по силите ни. Разбира се, че ще е много трудно, но не и невъзможно. Ще се опитаме да стигнем до почивката с един гол преднина", заяви Солскяр.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация