В продажба са билетите за Вечното дерби

13:07
В продажба са билетите за Вечното дерби

Билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на „ЦСКА-София“ от 23-ти кръг на ППЛ на 24.02. (неделя) от 13:00 часа вече са пуснати в предварителна продажба.

Припомняме Ви, че поради категоризацията на срещата като „високо рискова“, билети няма да се продават в деня на мача (неделя, 24.02). Затова не забравяйте да си закупите пропуск до 23.02. включително.

Можете да закупите своя билет онлайн. Избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.  

В неделя, 17.02., когато Левски приема „Локомотив Пловдив“, на касите на „Герена“ ще се продават пропуски и за двата мача – този срещу „Локомотив“ и този срещу „ЦСКА-София“. От понеделник, 18.02. до събота, 23.02. билети ще се продават и във феншопа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, чието работно време е от 10:00 до 19:14 часа.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. 

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на „ЦСКА-София“ на Националния стадион „Васил Левски“ на 24.02.2019 г. (неделя) от 13:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" Ложи 6 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 

Сектор "Б" - 7 лв. (привърженици на Левски)

Сектор "В" - 10 лв. (гости)

Сектор "Г" - 7 лв. (гости) 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация