Любо Пенев: Важно е да започнем добре

14:56
Любо Пенев: Важно е да започнем добре

Старши-треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев отговори на въпросите на журналистите на пресконференция на "Армията". Тимът замина за Варна след брифинга, където утре (16 февруари) в 15:00 часа на стадион "Тича" ще започне двубоят с Черно море.

"Жеферсон се подобрява, Чорбаджийски вече тренира с нас. Пътуваме с група от 20 човека за Варна. Още тепърва ще се запознавам с много неща, една седмица не е достатъчна. Но генерално съм доволен от видяното - технически, физически, но много трябва да работим и в посока тактика. Последна тренировка ни предстои, но отборът е свеж, което е важно", заяви Пенев.

"В никакъв случай времето не ни беше достатъчно, това трябва да е ясно на абсолютно всеки. Отбор от 23 футболисти не се подготвя за 3-4 сериозни тренировки. Трябва ни време, но ще се прави в движение. Утре ще се видят корекциите, които сме направили", сподели той.

"Ще играем по различен начин, в различна тактическа подредба. Цялата седмица работех с 20 полеви и 3-ма вратари, което за мен е добре, има баланс, но можем да го подобрим", коментира старши-треньорът.

"Не се играе лесно във Варна, сериозен отбор, подреден, с добър треньор, корав отбор, мачовете там за мен винаги са били интересни и за нас е много важно да стартираме добре този пролетен полусезон", завърши специалистът

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация