Черно море наказа хаотичен ЦСКА във Варна

16:58
Черно море наказа хаотичен ЦСКА във Варна

Черно море и ЦСКА София играят при 2:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Ндонгала откри резултата в 7-ата минута, а в 62-ата минута Радослав Василев оформи крайния реултат.

В началото гостите опитаха да наложат надмощие, но в 7-ата минута моряците поведоха с първата си по-опасна атака. Мартин Минчев проби и центрира отляво, Бодуров чукна топката и я прати към непокрития Ндонгала, който без проблем простреля Черниаускас с глава за 1:0. След четвърт час игра и червените отправиха първия точен удар във вратата. Тиаго изведе Рубен Пинто, който шутира от малък ъгъл, но Дюлгеров без проблем улови. В 24-ата минута и Джеси шутира към домакинската врата, но високо над напречната греда.

В 35-ата минута ЦСКА създаде първото си голово положение. Тиаго изведе с дълъг пас Али Соу сам срещу вратаря, таранът шутира, но Дюлгеров демонстрира класа и изби в корнер. Шест минути след това Минчев центрира към Василев, който стреля от воле, но над вратата.

Втората част започна с хаотичен натиск на гостите, който не водеше до нищо по-опасно пред вратата на Черно море. Така се стигна до 62-ата минута, когато моряците поведоха с 2:0. След центриране отдясно Ндонгала стреля с глава, Черниаускас чукна топката, която се отби в лявата греда и се върна в нападателя. Последва нов шут на Ндонгала, но в дясната греда, а при добавката Радослав Василев вкара с шут от пет метра. При първия изстрел с глава на Ндонгала обаче останаха сериозни съмнения за засада.

В 70-ата минута Евандро шутира от 22 метра, но Дюлгеров изби в корнер. В 80-ата минута домакините останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон на Васил Панайотов, който игра умишлено с ръка.

Така двубоят приключи с успех на моряците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация