Фабиньо замества Ловрен срещу Байерн

16:10
Фабиньо замества Ловрен срещу Байерн

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че втори централен защитник срещу Байерн Мюнхен ще бъде Фабиньо, ако Деян Ловрен не успее да се възстанови навреме. Както е известно, червените в първия мач ще бъдат без наказания Върджил ван Дайк и контузения Джо Гомес.

Относно Ловрен, той пропусна тренировъчния лагер в Марбея миналата седмица, а Клоп каза, че е принуден да се готви за домакинския мач с Байерн без хърватина.

Теоретична възможност Ловрен да играе на "Анфийлд" има, в противен случай Клоп ще пусне Фабиньо като партньор на Жоел Матип в отбраната.

"В случая с Деян буквално се налага да чакам до последните минути, преди да разбера има ли шанс или не. Фабиньо? В Шампионската лига, още повече срещу Байерн, не бива просто да изпълнява такава роля, но това има смисъл. Успехът зависи от това как ще се отбраняваме като цяло. В мача ще има много моменти, в които ще ни се налага да се защитаваме. Работихме върху това и ние много уважаваме Байерн. Те притежават всичко нужно, за да постигнат успех", обяви Клоп. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация