Росен Кирилов: Знам как да спрем Левски

16:16
Росен Кирилов: Знам как да спрем Левски

Старши-треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов е доволен от зимната подготовка на отбора в Турция и очаква силно представяне през пролетния полусезон в Първа лига, предаде БГНЕС.

Витоша проведе за първи път своята подготовка извън страната – в Турция, но при първата си официална среща отстъпи на Ботев Враца като гост с 0:1. В междинния кръг в сряда тимът ще посрещне Левски София, който със сигурност ще търси победата след равенството с Локомотив Пловдив вчера.

"Доволен съм от подготовката. Всичко, което бяхме планирали го свършихме, но ще бъда изцяло доволен, когато има резултати. Срещу Враца имахме по-чисти положения и бяхме по-добри, но не успяхме да реализираме първи и загубихме. Ясно е, че срещу Левски трябва да играем на предела на възможностите си и да покажем най-доброто. Те в момента не са в най-доброто си състояние, но са си гранд", отчете Кирилов.

"Не мисля, че Левски ще ни подцени с оглед на това, че в края на седмицата играе с ЦСКА. При тях е голямо напрежение в момента – смяна на собствеността, смята на треньора. Вчера пък не успяха да стартират с победа срещу Локо Пловдив, така че ще излязат в сряда пределно мотивирани, което важи и за нас в пълна степен. Не сме си поставяли за цел да останем в групата, а да завършим на 7-мо или 8-мо място. Все още имаме шанс, но основно искаме всеки мач да показваме най-доброто и да извличаме най-доброто като резултат. Единственото ни ново попълнение е Юлиян Попев от Пирин. Други играчи не ни трябват", допълни бившият национал на България.

"Колективът в отбора е на добро ниво. Във Враца не ни достигна малко класа да реализираме положенията си. Срещу Левски ще излезем, за да спечелим нещо от мача", уточни нападателят на бистричани Стефан Христов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация