Официално: Станислав Манолев подписа с Лудогорец

16:18
Официално: Станислав Манолев подписа с Лудогорец

Отборът на Лудогорец осъществи пореден трансфер на водещ български футболист. Цветовете на седемкратния шампион ще защитава националът Станислав Манолев. В понеделник клубът и играча постигнаха договорка, след което подписаха договор.

Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на Лудогорец срещу Ботев Пловдив. Националът се включва в тренировъчния процес на отбора веднага и ще е на разположение на Антони Здравков за следващите мачове в първенството на Първа професионална лига.

Малко след идването на Любослав Пенев начело на ЦСКА София Станислав Манолев разтрогна договора си с армейците, като се заговори, че ще подпише с Левски, но в крайна сметка бившият футболист на ПСВ Айндховен е избрал предложението на Лудогорец.

Станислав Манолев е петият нов футболист, привлечен от “орлите” след края на есенния сезон. Преди него с клуба подписаха Адриан Попа, Пламен Илиев, Серкан Юсеин и Дейвид Рибейро. Манолев има богата футболна кариера. В България е играл за Пирин, Литекс и ЦСКА, а в чужбина е обличал фланелката на носителя на КЕШ ПСВ Айндховен, английския Фулъм и руските Кубан Краснодар и Динамо Москва. Има над 50 мача за националния отбор на България. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация