Солари: Страх от Меси? Няма такава дума

15:57
Солари: Страх от Меси? Няма такава дума

Никой в Реал Мадрид не изпитва притеснение от Лионел Меси в навечерието на двата сблъсъка с Барселона тези дни, гарантира наставникът Сантиаго Солари. Утре грандовете излизат в реванш от полуфиналите за Купата на Испания, а след това в събота ще спорят и в рамките на Ла Лига. И двата мача са на “Сантиаго Бернабеу”. 

“Страх от Меси? Тази дума не съществува в речника на никой футболист”, категоричен беше треньорът на “лос меренгес”.

“Наслаждаваме се на участието си в турнира, а вече сме на полуфинал. Първият двубой беше много интересен, дано така да бъде и утре”, пожела си Солари.

Аржентинецът отказа да отговори конкретно на въпросите за липсата на настроение у Гарет Бейл, за когото медии твърдят, че се е изолирал от съотборниците си. “Вие да не сте говорили лично с Бейл? - ядоса се Солари. - Знам накъде биете, но виждам, че както Гарет, така и останалите футболисти са съсредоточени към предстоящото Ел Класико. Всички мислят само как да победим. Не искам да мислим за нищо друго. Това е отбор, който е шампион на Европа от над 1000 дни, но това сега не се оценява. Може би чак след 50 години хората ще отдадат дължимото на това постижение.”

Мачът на "Камп Ноу" завърши 1:1. Реваншът в сряда е от 22:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация