Националите удариха БФС с финансовите си изисквания

12:43
Националите удариха БФС с финансовите си изисквания
Футболистите от националния ни отбор по футбол са решили да ударят здраво под кръста ръководството на БФС, след като заявиха финансовите си претенции при класиране за Световното първенство през 2010г. в ЮАР.

Два милиона евро за достигане до финалите плюс премии за най-възловите мачове от груповата фаза, които като цяло са точно 5 - двата мача с Италия, двата с Ирландия и очертаващото се като не толкова леко гостуване на Грузия. Капризите на Бербатов и компания не свършват до тук. За всяко свое повикване с националната гарнитура, играчите на Пламен Марков също искат завишено заплащане.

Така сумарно простите сметки показват, че едно участие на финалите през 2010 година ще костват пито платено 3 милиона евро на родната футболна федерация. Преговорите за сега удариха на камък, като ще бъдат подновени преди първата квалификация срещу Черна Гора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
22.08.2008 00:28

Ха ха то май така ще стане че то и БФС-то напоследък май е изпосталяло!

Deziro
21.08.2008 18:18

Първо да гледат последния си мач на запис и после да правят пазарлъци

kopeledivo
21.08.2008 13:10

Това го има навсякъде по света,но да искаш без да даваш,го има само в България.Погледнете как играха срещу съперника в последната приятелска среща,и преценете какви пари заслужават...

roommen
21.08.2008 12:48

Не че са кой знае колко пари , но така поставени условията ако не успеят да се класират футболистите ли ще дават на БФС-то