Гонзо се завръща начело на Локо Пловдив?

09:44
Гонзо се завръща начело на Локо Пловдив?

Георги Иванов-Гонзо е фаворит за нов старши треньор на Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Той вече е провел разговори с ръководните фактори на "Лаута". До идването му на "Лаута" ще се стигне, ако сегашният наставник Бруно Акрапович не изпълни целите, поставени му от шефовете. В последните седмици той на два пъти е бил привикван на разговор от собственика Христо Крушарски. Последният бе след загубата от Етър. 

Босненският специалист трябва да спечели седмото място и да изведе тима до финал за Купата на България. Възможно е обаче да се стигне до назначаването на Гонзо и по-рано, ако Локо Пд отпадне на четвъртфинала за купата, където гостува на Етър. Отделно Акрапович е недолюбван и от феновете. 

Иванов е на изчаквателна позиция за треньорския пост. Интересното е, че Ивайло Петров-Пифа, с когото Гонзо работи на "Герена" и в Черно море, е изгледал на живо победата над Берое. Това само засилва вероятността бившият нападател да се завърне в Локо, откъдето тръгна за големия футбол у нас. Наскоро Георги Иванов заяви, че няма шанс да се върне в Левски. Интересното е, че той реално бе старши треньор на Локомотив Пловдив при Веселин Марешки. Тогава обаче Гонзо изкара на поста 24 часа, преди бизнесменът да го замени с Емил Велев-Кокала. Впоследствие аптекарският бос заяви, че Иванов е бил на проби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация