Супер 7: Акцентите в кръг 53

14:30
Супер 7: Акцентите в кръг 53

В 53-ия кръг на играта Супер 7 акцентът пада върху мачовете от европейските клубни турнири. Във вторник и сряда ще се изиграят част от осминафиналите в Шампионската лига. В четвъртък пък са първите двубои от осминафиналите в Лига Европа.

Поредният кръг от надпреварата в Супер 7 ви дава отново възможност да спечелите голямата награда от 100 000 лв. С наближаването на края на сезона борбата за призовите места в класирането, които също дават парична награда, става все по-ожесточена. Участниците в топ 10 са разделени от едва 75 точки, като шампионът най-вероятно няма да стане известен почти до самия финал. 

Кръгът се открива от срещите Борусия Дортмунд - Тотнъм Хотспър и Реал Мадрид - Аякс.

Дортмунд има тежка задача да заличи цели три гола преднина на англичаните. Хората на Люсиен Фавър изпитват сериозни трудности в последните седмици, като от отличната им игра от началото на сезона няма и помен. Тотнъм също има своите проблеми, но едва ли ще опропасти сериозната си преднина от "Уембли".

В сряда са мачовете между ПСЖ - Манчестър Юнайтед и Порто - Рома.

Определено повече интрига има в срещата на "До Драгао". Порто загуби с 1:2 на "Олимпико", но голът на Адриан десетина минути преди края остави интригата жива. 

В четвъртък са осемте двубоя от Лига Европа, като най-сериозно внимание предизвикват тези с участието на четирите топ фаворита за спечелването на трофея - Арсенал, Севиля, Челси и Наполи. Всички те са включени в тираж 53.

 

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 53 - http://www.winner.bg/super7

ПРАВИЛА И НАГРАДИ - http://www.winner.bg/static/za_igrata

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_sl
05.03.2019 21:49

Предлагам да се направи форум или група в соц. мрежи, където можем да дискутираме между нас!

crazyfreak
05.03.2019 17:14

вече няколко пъти съм писал за пропуснати точки от познати мачове и отговор няма,но иначе акценти има

administrator
06.03.2019 12:23

Всеки кръг се архивира. Може да ги прегледате и да се подсетите за кой сте имал съмнения. Въпреки всичко е направена проверка, която установи, че системата точкува правилно и не е имало грешки. Пишете ни допълнително, ако все пак разберете за кой кръг сте имал съмнения.

crazyfreak
06.03.2019 10:46

е това ще е следващия път(дано да няма).беше преди месеци помня ли аз кой кръг.не мисля да печеля награди играта ме забавлява освен когато има кръг евротурнирите те не ме интересуват

administrator
06.03.2019 10:11

Не е получавано запитване от Ваша страна. Моля, опитайте пак. Може да използвате и вътрешната поща. Адресирайте писмото до administrator. Посочете конкретен кръг, в който смятате, че има неточно отчитане на точки, кои мачове сте познали, колко точки са начислени и ще направим проверка за Вас.

crazyfreak
06.03.2019 08:07

ами най долу на сайта където пише "контакти"

administrator
05.03.2019 17:17

Къде пращате писмата си и за кои кръгове твърдите, че имате неотчетени точки?