Дерменджиев: Пълните трибуни ще ни мотивират срещу Лудогорец

15:08
Дерменджиев: Пълните трибуни ще ни мотивират срещу Лудогорец

Старши-треньорът на Левски София Георги Дерменджиев бе категоричен по време на пресконференцията си преди дербито с шампиона Лудогорец, че пълните трибуни на стадион "Георги Аспарухов" ще мотивират допълнително неговите футболисти.
 
Опитният специалист отрече да има каквито и да е сантименти преди сблъсъка с клуба, начело на който записа исторически за България успехи. Дерменджиев не очаква да бъде изненадан от орлите, тъй като отлично познава обстановката и футболистите в техните редици.

"Разбира се, че когато в един отбор има треньорска смяна, мотивацията е много по-различна, но мен това не ме притеснява. Аз работя в Левски и искам клубът да постигне тези успехи, които имах начело на Лудогорец. Желанието ми е било винаги стадионът да бъде пълен. Тези фенове, които ще изпълнят трибуните на "Георги Аспарухов", ще накарат футболистите да бъдат по-отговорни", заяви старши треньорът на 26-кратния шампион на България.

"Всичко в първенството е възможно, но на този етап аз точките не ги броя. Трите поредни победи не бива да ни заблуждават. Искам преди всичко да изградя определен стил на игра, но не бих се наел да правя каквито и да е сравнения с други отбор. Последните събития около клуба са най-положителното, което можеше да се случи. От тук нататък трябва да следваме и изпълняваме зададената програма", коментира още Дерменджиев.

"Познавам добре съперника. Знаете колко време съм работил с този отбор. Има много малко футболисти, които не са били по мое време, така че съм наясно с играчите, с които разполага. Постигнал съм много начело на Лудогорец, но тези успехи са вече зад гърба ми. Нямам сантименти, защото съм професионалист. Искам цялата енергия, която имам, да влагам в името на Левски", допълни още опитният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация