Поредна възможност да спечелите 100 000 лева! Акцентите в кръг 54

19:25
Поредна възможност да спечелите 100 000 лева! Акцентите в кръг 54

С началото на Етър - ЦСКА София ще бъде даден стартът на 54-ия кръг в играта Супер 7. В него доминират срещи от българското първенство. Освен мача във Велико Търново в тиража са включени и Черно море - Ботев Пловдив, и Левски София - Лудогорец. Програмата се допълва от два английски двубоя, както и по една среща от Испания и Италия. За резервен мач е избран Олимпик Марсилия - Ница.

Гвоздеят на кръга в ППЛ е двубоят между Левски София и Лудогорец. Вторият срещу първия на препълнения "Георги Аспарухов" крие много неизвестни и огромен залог - първото място в редовния сезон.

В Англия най-чаканият мач през уикенда безспорно е между Арсенал и Манчестър Юнайтед. Директен сблъсък за място в топ 4 между два тима, влизащи в сблъсъка в коренно различна форма. Домакините не спират с колебливите си изяви, като редуват категорични победи с шумни загуби. След фиаското в четвъртък срещу Рен хората на Емери нямат право на повече грешки срещу "червените дяволи". Юнайтед от своя страна не спира да изумява футболния свят с играта и победите си. Последната от тях срещу ПСЖ наистина бе впечатляваща и им осигури четвъртфинал в Шампионската лига. Сега Солскяер и момчетата му ще се опитат да затвърдят четвъртото си място с нов успех.

Дербито на Бирмингам между Бирмингам Сити и Астън Вила също обещава много емоции и драма. И двата отбора не са в най-добри позиции да атакуват местата в плейофите, но шансовете им са все още живи, което допълнително ще нажежи атмосферата на "Сейнт Андрюс". Срещата е телевизионна за България, като може да я наблюдавате по Нова спорт.

Прогнозите на WINNER.BG за кръг 54:

1. Етър 0:1 ЦСКА София

2. Бирмингам Сити 0:0  Астън Вила

3. Черно море 0:0 Ботев Пловдив

4. Левски София 1:0 Лудогорец

5. Арсенал 2:1  Манчестър Юнайтед

6. Фиорентина 1:0 Лацио

7. Реал Валядолид 0:2 Реал Мадрид

8. Олимпик Марсилия 1:0 Ница

 

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 54 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Morris
21.03.2019 12:30

Моля да проверите резултатите от последния кръг 56 на играта, тъй като ми се струва, че на мястото на отменения мач на Олимпиакос не е отчетен резултатът от мача на ПСЖ и Марсилия.

Omilron
08.03.2019 22:51

1. Етър 0:2 ЦСКА София

2. Бирмингам Сити 2:1 Астън Вила

3. Черно море 1:0 Ботев Пловдив

4. Левски София 0:1 Лудогорец

5. Арсенал 1:1 Манчестър Юнайтед

6. Фиорентина 0:0 Лацио

7. Реал Валядолид 1:2 Реал Мадрид

8. Олимпик Марсилия 2:1 Ница