Солскяер остава дългосрочно в Юнайтед

09:57
Солскяер остава дългосрочно в Юнайтед

Ръководството на Манчестър Юнайтед планира да подпише дългосрочен контракт с норвежеца Оле Гунар Солскяер по време на паузата в първенството заради мачовете на националните отбори, съобщи "Мирър".

В клуба не виждат смисъл да бавят ситуацията с треньора, който бе назначен в края на декември с договор до края на сезона. Солскяер замени Жозе Моуриньо и се очакваше след края на настоящия шампионат да се върне в Молде, но с течение на времето се превърна в основен кандидат за постоянен наставник на червените дяволи.

Към момента норвежецът може да се похвали с 14 победи в 18 мача начело на Манчестър Юнайтед. След триумфа в Шампионската лига, където Юнайтед елиминира скъпоструващия тим на Пари Сен Жермен, ръководителите на клуба са взели окончателно решение да дадат работата на 46-годишния норвежец. В събота тимът на Солскяер гостува на Уулвърхямптън в двубой от 1/4 финалите на Купата на Футболната асоциация. След това предстои 10-дневна пауза, по време на която се очаква Солскяер да подпише новото споразумение. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация