Завръщането на Зидан е лоша новина за Бейл

18:31
Завръщането на Зидан е лоша новина за Бейл

Играчи като Иско и Марсело, които бяха изпаднали в немилост при старата власт, със сигурност се радват да видят отново Зинедин Зидан начело на отбора. В същото време новината за завръщането на французина определено не е добра за друг от футболистите - Гарет Бейл. Самият играч наскоро призна в свое интервю, че двамата със Зизу съвсем не са най-добрите приятели. Нещо повече - уелсецьт направо побесня, след като Зидан го остави резерва на финала в Шампионската лига в Киев миналата година. Ако французинът бе останал на треньорския пост в Реал, най-вероятно Бейл щеше да се раздели с мадридчани още миналото лято. 

"Не съм говорил със Зидан от финала на Шампионска лига. Имахме добри отношения, но не бих казал, че сме приятели. Бях разочарован, когато останах резерва в Киев. Играех добре, след като се завърнах от контузия. Отбелязах пет гола в четири мача и чувствах, че е заслужено да започна", оплака се Гарет.

Сега Зидан отново е на "Бернабеу" и това неизбежно подпали огъня на слуховете, че времето на Бейл в Мадрид най-вероятно ще приключи съвсем скоро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация