УЕФА помилва Лаказет

13:30
УЕФА помилва Лаказет

В Арсенал се зарадваха, след като наказанието на Александър Лаказет бе намалено и той ще може да играе в реванша срещу Рен днес. Нападателят бе санкциониран заради червения картон от първия мач срещу БАТЕ от предишната фаза, когато удари съперник с лакът. Първоначално правата му бяха спрени за 3 мача заради твърде грубо действие, но последва намаляване на наказанието на 2 срещи, които той вече изтърпя, така че ще бъде на линия за мача на "Емирейтс". 

Арсенал загуби във Франция с 1:3 и е изправен пред сериозна задача в реванша, но присъствието на Лаказет със сигурност ще увеличи опциите пред Унай Емери, който иначе трябваше да разчита само на габонеца Пиер-Емерик Обамеянг. Защитникът Сократис Папастатопулос обаче ще липсва, след като бе изгонен в първата среща за два жълти картона. 

"Играем с различни системи, различни играчи. Можем да излезем с двама нападатели, както и с един. Затова не мисля само за титулярните 11. Рен е добър тим в момента, който разполага с качествени играчи. Организирани са в защита и са свежи в атака. Не е случайно, че отстраниха Бетис. Затова ние се нуждаем от много силен мач, да бъдем заедно и феновете да ни помогнат. Да играем с емоция, но и да решаваме умно ситуациите", заяви мениджърът на Арсенал Унай Емери преди днешния реванш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация