Любослав Пенев още е помощник по документи

19:04
Любослав Пенев още е помощник по документи

Бившият треньор на ЦСКА София Нестор Ел Маестро още не е разтрогнал договора си с клуба. Това стана ясно от няколко коментара на Любо Пенев по време на пресконференцията вчера. На практика Пенев още се води със статута на помощник.

На въпрос: "По документи вече старши треньор ли сте?", Ел Голеадор отговори: „Това мисля, че не е толкова важно. Изчакваме. Не ме притеснява този бадж. Това ми е най-малкият проблем. Не е нещо от моята материя. Това е администрация. Ще бъде решен казусът, не се притеснявайте".

Последва друг въпрос по темата: "От какво зависи, за да стане факт решението на казуса?". А Пенев заяви: "Предполагам, че става дума за договорка между две страни".

Ел Голеадор пое ЦСКА за 3-и път в треньорската си кариера преди повече от месец - на 8 февруари. Ел Маестро оттогава е без работа, но през последните дни в австрийските медии се появи информация, че е стартирал преговори със закъсалия Аустрия Виена. Нестор имаше договор с ЦСКА за 2 години, но младият специалист бе освободен след 7 месеца в клуба. Любо пък обяви, че е парафирал с армейците за година и половина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация