ЦСКА надви Берое и продължава битката за титлата (видео)

19:51
ЦСКА надви Берое и продължава битката за титлата (видео)

ЦСКА София ще остане на второто място и след края на редовния сезон в Първа лига, след като победи гостуващия Берое Стара Загора с 2:0. Първото попадение за “червените” вкара Тиаго Родригес още в 18-та минута след хубав пробив отдясно на Жоржиньо. “Седмицата” преодоля Матеус Леони без затруднения и подаде много удобна топка на дузпата, откъдето Тиаго не остави никакви шансове на Душан Перниш. В края на срещата Ерол Еркан от Берое си отбеляза автогол.

В 13-та минута Кристиян Малинов се отчете с фрапантен пропуск на празна врата. Отново Жоржиньо бе в основата на атаката, когато негов изстрел се отби в тялото на вратаря и попадна у Малинов. Полузащитникът обаче не уцели добре топката и я изпрати над вратата. ЦСКА бе далеч по-активният отбор, особено през първата част, и може да съжалява, че не отбеляза дори повече голове. Заралии изиграха пореден слаб мач и регистрираха трето поредно поражение.

В класирането “армейците” събират актив от 57 точки на второто място, докато Берое остава с 42 и след този кръг може да се озове на 6-та позиция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация