Любослав Пенев: Плейофите ще бъдат интересни

21:16
Любослав Пенев: Плейофите ще бъдат интересни

Старши треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев говори пред медиите след двубоя срещу Берое, който спечелихме с 2:0.

"Не е най-важна сухата мрежа, най-важни са добрата игра и победата. Днес бяхме по-солидни в защита и се получи резултатът, който търсим. Много добри неща се получиха днес, както и в другите мачове, трябваше само по-рано да вкараме втори гол. Като цяло се представихме много добре", започна треньорът.

"Ние тренираме заендо всеки ден, аз добре познавам футболистите, може би за вас има някаква изненада в стартовия състав, но според това, което търсим по време на мача, се правят тези ротации и избирам най-подходящите по моя преценка за предстоящия двубой. Абсолютно всички тренират много добре и са на разположение на отбора и това  похвално", поясни Пенев.

"Очаквам добри резултати и много точки по време на плейофите, в шестицата ще бъде интересно. Аз лично не се страхувам от нищо. По време на паузата ще тренираме с по-малко футболисти, но и националите ще наваксат, след като се върнат. Пожелавам успех на националните гарнитури, да са живи и здрави и да се върнат момчетата без контузии, това е важно", сподели специалистът.

"Тук сме, за да променим това, което се случва в последните години и мисля, че сме на прав път. Ние искаме двубоите да се решават на терена", завърши Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация