Луис Суарес извън игра за две седмици

09:43
Луис Суарес извън игра за две седмици

Нападателят на Барселона Луис Суарес ще бъде извън игра в следващите две седмици, след като изкълчи глезена си по време на убедителния успех над Бетис като гост с 4:1 в неделя.

32-годишният уругваец отбеляза впечатляващ гол след самостоятелен пробив по време на двубоя, в който голямата звезда на каталунците Лионел Меси реализира хеттрик.

Суарес получи травмата в края на срещата и в последствие бе заменен от Филипе Коутиньо. Офанзивният футболист е втори в голмайсторската листа на Ла Лига с 18 попадения, а лидер е Меси с 29.

Суарес може да пропусне двубоите с Еспаньол, Виляреал и Атлетико Мадрид в първенството, но ще бъде готов за първия четвъртфинал от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" на 10 април.

Той отпада и от състава на Уругвай за срещата с Узбекистан от турнира Чайна Къп на 22 март. "Проведените тестове тази сутрин потвърдиха, че Луис Суарес има изкълчен десен глезен", съобщиха от Барселона в свое изявление. "Той ще бъде извън игра в следващите 10-15 дни и сега ще се въстановява, след като отпадна от състава на Уругвай за турнира Чайна Къп", се завършва в него. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация