"ПСЖ държи Рабио като заложник!"

23:02
"ПСЖ държи Рабио като заложник!"

Майката и агент на полузащитника на Пари Сен Жермен Адриен Рабио - Вероник, отправи яростна атака към клуба за отношението му към сина й. Както е известно, французинът беше отстранен от първия състав през декември заради нежеланието му да удължи изтичащия си договор. 


“Не искам да се оплаквам за това или да отслабя още повече Адриен, казвайки, че той не е добре. Целта ни тук е човешката природа. Ние сме скромни. Мога само да ви кажа, че той се чувства много зле заради всичко, което се случва. Адриен е затворник! ПСЖ дори го държат като заложник. Скоро ще му дадат сух хляб, вода и тъмница. Обстановката там е жестока”, катечорична е тя пред “Екип”.

 

Халфът “хареса” видео на Патрис Евра, на което десният бек се радва на отпадането на тима от Шампионската лига след загубата с 1:3 от любимия му Манчестър Юнайтед. Също така, същата вечер Рабио беше забелязан в нощен клуб в Париж. 


“Мога да ви уверя, че го обвинявате за грешното видео. Не е това, на което Евра “празнува” отпадането на ПСЖ. А за посещението му на нощния клуб… ПСЖ иска да се грижи и за личния живот на Адриен, при положение че повече не го искат в състава. Искат да си облича пижамата в 9 часа преди мача, да е пред телевизора и да си ляга в 11 часа! Тези хора не знаят режим на живот на играчите? Когато даден футболист играе, каквато му е и работата, той си има тренировъчен режим. В този случай нищо не става с Ардиен. Той няма да ходи на курс по грънчарство, чакайки да се случи нещо. Той трябва да се грижи сам за себе си, оставете го да живее!”, допълни Вероник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари