Бивши световни шампиони коментират мача на Кубрат Пулев в САЩ

16:02
Бивши световни шампиони коментират мача на Кубрат Пулев в САЩ

Мачът на Кубрат Пулев пред американска публика с румънеца Богдан Дину явно предизвиква огромен интерес. Това е и причината той да бъде коментиран от големи имена в бокса за феновете отвъд Океана. Бившите световни шампиони Тимъти Брадли и Андре Уорд ще следят всяка стъпка на Кобрата и съперника му на ринга, като самите те очакват завързана и оспорвана битка. Те са специално поканени само за този мач от ESPN.

Очаква се Пулев и Дину да излязат на ринга около 7:00 часа сутринта българско време в неделя. Зрелищните битки от тази галавечер започват още от 3:00, а ако те приключат с няколко бързи нокаута, което съвсем не е изключено, можем да видим Кобрата и по-рано на ринга.

На галавечерта ще участва и Тервел Пулев (12-0-0). Настоящият шампион на ЕС в полутежка категория ще се изправи срещу американеца Мич Уилямс (16-7-3), като това ще се случи в началото на шоуто. Според Михаил Таков съперникът на българина е опасен, предвид че е американец: "Те имат голяма плантация от боксьори. Колкото по-неизвестен е, толкова по-опасен. Дано треньорите на Тервел да са подготвили добра тактика, да са разучили този съперник, защото му предстои в Пловдив да направи защита на пояса на ЕС и да атакува следващия по стойност на Европа. Така че и пред него има доста сериозни планове и няма право да бърка точно сега".

Битката ще бъде предавана пряко по Диема спорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация