Големи треньорски рокади: Хубчев поема Левски, а Балъков националите

11:56
Големи треньорски рокади: Хубчев поема Левски, а Балъков националите

Готвят се треньорски промени в националния отбор на България и в Левски София. Сегашният селекционер на трикольорите Петър Хубчев щял да се раздели с тима още във вторник след квалификация за европейските финали в Косово. Това щяло да стане факт независимо от крайния изход на мача - победа, равен или загуба за лъвовете. Роденият в Гложене 55-годишен специалист е получил предложение да поеме Левски още за предстоящите финални плейофи на Първа лига.

Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в нацио­налния ни отбор. На сегашния старши-треньор на сините Георги Дерменджиев ще му бъде предложен да остане в клуба, но с друг пост. На мястото на Хубчев е гласен наставникът на Етър Красимир Балъков, съобщва "24 часа".

На 52-годишния наставник ще му бъде позволено да остане треньор на тима от Велико Търново до края на първенството. Следващите квалификации на лъвовете са след края на шампионата, така че няма да има проблем бала да заема и двете длъжности. На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на "Уембли" е насрочено за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация